To view the PDF file, sign up for a MySharenet subscription.

HARMONY GOLD MINING COMPANY LIMITED - DEALING IN SECURITIES BY DIRECTORS AND PRESCRIBED OFFICERS: VESTING OF SHARES AND SETTLEMENT BY ON MARKET SALES AND

Release Date: 25/09/2025 17:14
Code(s): HAR     PDF:  
Wrap Text
DEALING IN SECURITIES BY DIRECTORS AND PRESCRIBED OFFICERS: VESTING OF SHARES AND SETTLEMENT BY ON MARKET SALES AND

Harmony Gold Mining Company Ltd
Registration number: 1950/038232/06
Incorporated in the Republic of South Africa
ISIN: ZAE000015228
JSE share code: HAR
("Harmony" or the "company")

DEALING IN SECURITIES BY DIRECTORS AND PRESCRIBED OFFICERS: VESTING
OF SHARES AND SETTLEMENT BY ON MARKET SALES AND EQUITY SETTLEMENT

Johannesburg, Thursday, 25 September 2025. In compliance with
paragraphs 3.63 to 3.74 of the JSE Listings Requirements, the
following dealings in securities by directors and prescribed officers
of Harmony in relation to the vesting and settlement of deferred share
awards made pursuant to the provisions of the Harmony Deferred Share
Plan 2018 are disclosed:


1.   Name of director:           BB Nel
     Designation:                Group Chief Executive Officer

     Nature of transaction:      Vesting of deferred share awards and
                                 settlement by on-market sale of
                                 shares, in terms of the Harmony
                                 Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:               18 September 2025

     Class of securities:        Ordinary shares

     Number   of ordinary        69 269
     shares   vested:
     Number   of ordinary        34 633
     shares   retained:

     Date of transaction:        18 September 2025

     Number of vested shares     27 543
     sold:
     Highest price per share:    R268.50
     Lowest price per share:     R258.00
     Volume weighted average     R263.04
     price per share:
     Total value of shares:      R7,244,987.84

     Date of transaction         22 September 2025
     Number of vested shares     7 093
     sold:
     Highest price per share:    R307.11
     Lowest price per share:     R299.25
     Volume weighted average R301.31
     price
     Total value of shares:  R2,137,203.89

     Nature and extent of       Direct beneficial
     director's interest:



2.   Name of director:          BP Lekubo
     Designation:               Financial Director
     Nature of transaction:     Vesting of deferred share awards and
                                settlement by on-market sale of
                                shares, in terms of the Harmony
                                Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:              18 September 2025
     Class of securities:       Ordinary shares

     Number   of ordinary       80 335
     shares   vested:
     Number   of ordinary       40 167
     shares   retained:


     Date of transaction:       18 September 2025
     Number of vested shares    31 006
     sold:
     Highest price per share:   R268.50
     Lowest price per share:    R258.00
     Volume weighted average    R263.04
     price per share:
     Total value of shares:     R8,155,905.06

     Date of transaction:       22 September 2025
     Number of vested shares    9 162
     sold:
     Highest price per share:   R307.11
     Lowest price per share:    R299.25
     Volume weighted average    R301.31
     price:
     Total value of shares:     R2,760,617.80

     Nature and extent of       Direct beneficial
     director's interest:

3.   Name of director:          HE Mashego
     Designation:               Executive Director
     Nature of transaction:     Vesting of deferred share awards and
                                settlement by on-market sale of
                                shares, in terms of the Harmony
                                Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:              18 September 2025
     Class of securities:       Ordinary shares

     Number   of ordinary       85 105
     shares   vested:
     Number   of ordinary       34 836
     shares   retained:

     Date of transaction:       18 September 2025
     Number of vested shares    17 809
     sold:
     Highest price per share:   R268.50

     Lowest price per share:    R258.00

     Volume weighted average    R263.04
     price per share:
     Total value of shares:     R4,684,529.23

     Date of transaction:       22 September 2025

     Number of vested shares    32 460
     sold:
     Highest price per share:   R307.11
     Lowest price per share:    R299.25
     Volume weighted average    R301.31
     price:
     Total value of shares:     R9,780,577.78

     Nature and extent of       Direct beneficial
     prescribed officer's
     interest:

4.   Name of prescribed          AJ Boshoff
     officer:
     Designation:                Chief Operating Officer Australasia

     Nature of transaction:      Vesting of deferred share awards and
                                 settlement by on-market sale of
                                 shares, in terms of the Harmony
                                 Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:               18 September 2025


     Class of securities:        Ordinary shares

     Number of ordinary shares   38 322
     vested:

     Date of transaction:        18 September 2025
     Number of vested shares     27 398
     sold:
     Highest price per share:    R268.50
     Lowest price per share:     R258.00
     Volume weighted average     R263.04
     price per share:
     Total value of shares:      R7,206,846.63

     Date of transaction:        22 September 2025
     Number of vested shares     10 924
     sold:
     Highest price per share:    R307.11
     Lowest price per share:     R299.25
     Volume weighted average     R301.31
     price:
     Total value of shares:      R3,291,529.01

     Nature and extent of        Direct beneficial
     prescribed officer's
     interest:

5.   Name of prescribed          A Buthelezi
     officer:
     Designation:                Chief People Officer
     Nature of transaction:      Vesting of deferred share awards and
                                 settlement by on-market sale of
                                 shares, in terms of the Harmony
                                 Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:               18 September 2025
     Class of securities:        Ordinary shares

     Number of ordinary shares 31 412
     vested:
     Number of ordinary shares 20 766
     retained:

     Date of transaction:        18 September 2025
     Number of vested shares     4 399
     sold:
     Highest price per share:    R268.50
     Lowest price per share:     R258.00
     Volume weighted average     R263.04
     price per share:
     Total value of shares:      R1,157,125.28


     Date of transaction:     22 September 2025
     Number of vested shares 6 247
     sold:
     Highest price per share: R307.11
     Lowest price per share:     R299.25
     Volume   weighted   average R301.31
     price:


     Total value of shares:      R1,882,294.19

     Nature and extent of        Direct beneficial
     prescribed officer's
     interest:

6.   Name of prescribed          FS Masemula
     officer:
     Designation:                Deputy Group Chief Executive
                                 Officer
     Nature of transaction:      Vesting of deferred share awards and
                                 settlement by on-market sale of
                                 shares, in terms of the Harmony
                                 Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:               18 September 2025
     Class of securities:        Ordinary shares

     Number of ordinary shares 9 954
     vested:

     Date of transaction:        18 September 2025
     Number of vested shares     9 954
     sold:
     Highest price per share:    R268.50
     Lowest price per share:     R258.00
     Volume weighted average     R263.04
     price per share:
     Total value of shares:      R2,618,328.03
     Nature   and    extent   of Direct beneficial
     prescribed        officer's
     interest:

7.   Name of prescribed         M van der Walt
     officer:
     Designation:               Chief Corporate Officer
     Nature of transaction:     Vesting of deferred share awards and
                                settlement by on-market sale of
                                shares, in terms of the Harmony
                                Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:              18 September 2025
     Class of securities:       Ordinary shares

     Number of ordinary shares 51 040
     vested:
     Number of ordinary shares 25 519
     retained:

     Date of transaction:       18 September 2025
     Number of vested shares    19 330
     sold:
     Highest price per share:   R268.50
     Lowest price per share:    R258.00
     Volume weighted average    R263.04
     price per share:
     Total value of shares:     R5,084,617.32

     Date of transaction:       22 September 2025
     Number of vested shares    6 191
     sold:
     Highest price per share:   R307.11
     Lowest price per share:    R299.25
     Volume weighted average    R301.31
     price:
     Total value of shares:     R1,865,420.73

     Nature and extent of       Direct beneficial
     prescribed officer's
     interest:

8.   Name of prescribed         J van Heerden
     officer:
     Designation:               Chief Development Officer
     Nature of transaction:     Vesting of deferred share awards and
                                settlement by on-market sale of
                                shares, in terms of the Harmony
                                Deferred Share Plan 2018
     Vesting Date:              18 September 2025
     Class of securities:       Ordinary shares

     Number   of ordinary       116 664
     shares   vested:
     Number   of ordinary       39 414
     shares   retained:
     Date of transaction        18 September 2025
     Number of vested shares    31 527
     sold:
     Highest price per share:   R268.50
     Lowest price per share:    R258.00
     Volume weighted average    R263.04
     price per share:
     Total value of shares:     R8,292,950.36

     Date of transaction:       22 September 2025
     Number of vested shares    45 723
     sold:
     Highest price per share:   R307.11
     Lowest price per share:    R299.25
     Volume weighted average    R301.31
     price:
     Total value of shares:     R13,776,874.86

     Nature and extent of       Direct beneficial
     prescribed officer's
     interest:

8.      Name of company            SS Mohatla
        secretary:
        Designation:               Group Company Secretary
        Nature of transaction:     Vesting of deferred share awards and
                                   settlement by on-market sale of
                                   shares, in terms of the Harmony
                                   Deferred Share Plan 2018
        Vesting Date:              18 September 2025

        Class of securities:       Ordinary shares

        Number of ordinary shares 25 211
        vested:
        Date of transaction       18 September 2025
        Number of vested shares    14 058
        sold
        Highest price per share:   R268.50
        Lowest price per share:    R258.00
        Volume weighted average    R263.04
        price per share
        Total value of shares:     R3,697,855.68


        Date of transaction:       22 September 2025
        Number of vested shares    11 153
        sold:
        Highest price per share:   R307.11

        Lowest price per share:    R299.25
        Volume weighted average    R301.31
        price:
        Total value of shares:     R3,360,529.39
        Nature and extent of       Direct beneficial
        company secretary's
        interest:


Prior clearance was obtained in respect of the above dealings in
securities in compliance with paragraph 3.66 of the JSE Listings
Requirements.

Ends.

For more details contact:

Jared Coetzer
Head of Investor Relations
+27 (0) 82 746 4120

Johannesburg, South Africa
25 September 2025

Sponsor:
J.P. Morgan Equities South Africa Proprietary Limited

Date: 25-09-2025 05:14:00
Produced by the JSE SENS Department. The SENS service is an information dissemination service administered by the JSE Limited ('JSE'). 
The JSE does not, whether expressly, tacitly or implicitly, represent, warrant or in any way guarantee the truth, accuracy or completeness of
 the information published on SENS. The JSE, their officers, employees and agents accept no liability for (or in respect of) any direct, 
indirect, incidental or consequential loss or damage of any kind or nature, howsoever arising, from the use of SENS or the use of, or reliance on,
 information disseminated through SENS.